Friptura de Rata

Cum se prepara friptura de rata la cuptor.

friptura_de_rataIngrediente:

  • o rata bineinteles… hehe.. adica mac mac
  • piper boabe
  • cimbru
  • un morcov
  • o ceapa mica
  • doi, trei catei de usturoi
  • sare
  • un pahar de vin
  • doua linguri de ulei

Preparare:

Se condimenteaza carnea cu sare , cimbru si se pune intr-un vas mai inalt uns cu putin ulei. Se adauga vinul si jumatate de pahar de apa, ceapa curatata si taiata in doua, usturoiul, morcovul taiat in lung, dafin si boabele de piper. Se baga la cuptor la foc potrivit si se coace cam 70 de minute intorcand-o din cand in cand. Se serveste cu garnitura de legume sau cartofi natur.

Parere personala:

Mac, mac  zise ea… inainte sa ajunga friptura.  :) )    restul il stiti voi…

Yahoo MessengerEmailFacebookYahoo MailGoogle GmailShare

In categoria: Fripturi

S-ar putea sa iti placa si:


Friptura de porc cu rozmarin Cum se prepara friptura de porc cu rozmarin. Ingrediente: Pentru 4 portii 1 kg de muschi de porc ...
Friptura din pulpe de curcan Cum se prepara friptura din pulpe de curcan. Ingrediente: doua pulpe intregi de curcan taiate fiecare...
Friptura de porc cu ciuperci Cum se prepara friptura de porc cu ciuperci. Ingrediente : Pentru 4 persoane 4 bucati de muschi...
Aripioare cu fulgi de porumb Ingrediente: aripioare de pui 1-2 morcovi 1 radacina patrunjel 1/2 telina 1 ceapa mica sare...
Grab This Widget


Comments (4)

 

  1. cami says:

    n-am incercat niciodata, imi sunt prea dragi ratzele

  2. danutza says:

    mmmmmmmmmmm, te lingi pe degete numai dupa ce vezi o poza cu asha ceva :>

  3. baiko says:

    ce bun e foarte buna cea ma buna di lume
    :) :):):):):):):):) trist nu sunt deloc finca am macat

  4. barbablu says:

    fratele meu e foarte mare amator de asa ceva

Leave a Reply