Sunca si Cascaval

Cum se prepara un aperitiv simplu cu sunca si cascaval.

sunca_si_cascavalIngrediente:

  • cascaval
  • sunca presata
  • unt
  • masline
  • ardei: verzi si rosii

Preparare:

Dupa cum se poate observa si din imagine si mai ales dupa numarul ingredientelor prepararea este foarte simpla si rapida. Se unge o felie de cascaval cu putin unt, untul are rol de “lipici” si apoi se aseaza deasupra o felie de sunca. Se repeta procedeul ultima felie fiind de cascaval. Se taie cu grija marginile si se pune o ora la rece asezand deasupra ceva greu sa se preseze putin.  Se taie cu un cutit bine ascutit forme dupa placul fiecaruia iar in mijloc se infige o scobitoare. Gata.

Parere personala:

Rapid scurt si la subiect. Nu necesita folosirea aragazului sau cuptorului ceea ce e foarte bine vara cand e prea cald de gatit. Acest tip de aperitiv l-am intalnit cel mai des la nunti, dar dupa cum se vede si din reteta de mai sus.. se poate face foarte usor si repede, tot ce e nevoie este putina rabdare la taiat.

Yahoo MessengerEmailFacebookYahoo MailGoogle GmailShare

In categoria: Aperitive

S-ar putea sa iti placa si:


Briosele tiganesti Cum se prepara briosele tiganesti. Ingrediente: 1 borcan de legume mexicane 1 ceapa 1 praf de...
Chiftele de cascaval Cum se prepara chiftelele de cascaval. Ingrediente: cascaval aproximativ 500gr doua oua patru...
Salata simpla cu sunca si branza. Cum se prepara o salata cu sunca si branza. Ingrediente: salata verde porumb dulce telemea sunca masline o...
Frittata cu branza si legume Cum se prepara o frittata cu branza si legume. Ingrediente: 100 gr sunca presata, cubulete o lingura...
Grab This Widget


Comments (2)

 

  1. mariana says:

    ce sooper arata!

  2. Adi says:

    Asta trebuie sa incerc si eu

Leave a Reply